Aldi krijgt alweer een nieuwe topman in Nederland

Aldi krijgt alweer een nieuwe topman in Nederland

Christian Fleck is de nieuwe directeur van de Nederlandse organisatie van Aldi. Hij volgt hiermee Nicolás de Lope per direct op. 

Fleck is sinds 2008 in diverse functies werkzaam binnen Aldi. Tot voor kort was hij directeur van het dc van Aldi in Best. De Duitser volgt Nicolás De Lope op, die de directeursfunctie anderhalf jaar heeft bekleed. Hij gaat verder in een bestuursfunctie van Aldi Nord in Duitsland. 

Volgens het Duitse supermarktconcern zal Fleck de vernieuwingsstrategie die het afgelopen jaar is ingezet verder implementeren. Daarbij staan het uitbreiden van filialen en de vernieuwing van het assortiment centraal. De focus ligt voornamelijk op de versproducten, terwijl ook het toevoegen van A-merken volgens de keten succesvol is gebleken. Om de klantbeleving verder te optimaliseren zal er ook geïnvesteerd worden in de professionalisering van het personeel. 

In de verbouwde filialen is de presentatie van versproducten aangepakt. Ook zijn de gangen breder gemaakt en is er gekeken naar de parkeergelegenheid. Volgens Fleck is de klant positief over de nieuwe aanpassingen, maar is de verbetering van de formule nooit klaar 'omdat de wereld continu verandert'. Naast vers legt de discounter ook meer nadruk op duurzaamheid en is de samenwerking met meerdere maatschappelijke organisaties aangegaan. 
 

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends