Zes Formido-ondernemers overgestapt naar Hubo

Zes Formido-ondernemers overgestapt naar Hubo

De twee vestigingen van Formido in Beek en Donk en Mill stappen over naar de Hubo-formule. In Beek en Donk wordt in hetzelfde pand ook een vestiging van Decorette geopend.

Met de twee Brabantse vestigingen erbij zijn er nu zes Formido-filialen die omgebouwd worden tot Hubo. Recentelijk stapten ook de winkels in Emmer-Compascuum en Heinkenszand over naar de formule van DGN retail. De ondernemers in Mill en Beek & Donk streven ernaar om een 'mooie, vernieuwde winkel' neer te zetten. En zien de toekomst onder de Hubo-naam met vertrouwen tegemoet. 

De Formido-formule zal volledig uit het straatbeeld verdwijnen, Maxeda, het moederbedrijf, besloot vorig jaar te stoppen met de formule. De keten zal opgaan in het zusterketen Praxis. Verschillende franchisenemers hebben het aanbod gekregen om mee over te stappen. Ondernemers die niet over gaan, zijn vrij om te vertrekken.

In het filiaal in Beek en Donk wordt ook een winkel van Decorette geopend, eveneens onderdeel van DGN. Volgens eigenaar Arno van der Heijden is het Decorette-assortiment een aanvulling op dat van Hubo en streven beide ketens naar een hoog serviceniveau. “Kortom, een totaaloplossing voor je hele huis, van de klus tot de afwerking onder een dak”, aldus Van der Heijden. 

Reacties 1


Jan van Rossem 21 nov, 11:10

Kan me goed indenken dat ze zijn overgestapt naar Hubo dat is een goede zaak met een goede klanten service. Ik vind het jammer dat bij ons in het dorp Hubo weg is gegaan en daarvoor hebben we Formido gekregen.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!