Nederlandse winkels van Parfois alweer failliet

Nederlandse winkels van Parfois alweer failliet

Parfois dreigt binnen twee jaar na de opening van zijn eerste winkels in Nederland alweer te verdwijnen. Dinsdag zijn in totaal negen vennootschappen van masterfranchisenemer Parfection failliet verklaard door de rechtbank in Rotterdam.

Parfois opende begin vorig jaar zijn eerste winkels aan de Demer in Eindhoven en in het Utrechtse winkelcentrum Hoog Catharijne. In rap tempo kwamen daar nog eens winkels in Amsterdam, Rotterdam, Zwolle, Amstelveen en Den Haag bij. 

De zeven winkels van het accessoiremerk zijn voorlopig gesloten, laat een woordvoerder weten aan RTL Z. Curator Roel Slotboom zal moeten bekijken of er mogelijkheden zijn voor een doorstart.

Parfois had de ambitie om in twee jaar op twintig winkels in Nederland uit te komen, vertelde directeur Robert Jan Visser van Parfection eerder aan RetailTrends. Ook mikte hij op samenwerkingen met winkels als de Bijenkorf en Hudson’s Bay, kleinere ketens en grotere weidewinkels als Van Tilburg. Het merk had eerder shop-in-shops binnen twintig warenhuizen van V&D, dat eind 2015 failliet werd verklaard.

Parfois is gespecialiseerd in tassen, schoenen en accessoires. Het Portugees merk is wereldwijd actief is met zo’n achthonderd winkels.

Reacties 1


Hanna Leefmans 31 mrt, 17:39

Dit is super jammer! Dit zijn geweldige winkels in Spanje & Portugal met betaalbare artikelen. Echt jammer!!!!????
Meer reclame maken voor behoud van deze winkels????????

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!