Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailNews

Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailNews

RetailNews, onderdeel van RetailTrends Media, beschikt samen met startup EXENZO over een vacaturesite voor professionals in retail. Op vacatures.retailnews.nl kunnen recruiters vacatures onder de aandacht brengen van professionals in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Inkoopassistent bij Aldi
Gezamenlijk met de inkoper bewaak je de kwaliteit van het assortiment, de inkoopvoorwaarden en beheer je de artikel- en leveranciersgegevens. Je voert en beheert de inkoopadministratie en contracten in systemen, je ziet toe op het nakomen van leveranciersverplichtingen en dit zul je doen aan de hand van de contracten die je zelf zal opstellen..

Culemborg, fulltime
Vacaturedetails

International accountmanager new business bij Coulisse
Je focus ligt op het creëren van opportunities bij nieuwe relaties in binnen- en buitenland. Jij bouwt geheel zelfstandig een klantenbestand op en fungeert als strategisch gesprekspartner. Je herkent mogelijkheden, ziet trends, voert marktanalyses uit en stelt strategische accountplannen op.

Enter, fulltime
Vacaturedetails


Manager sales bij Auping
In deze rol richt je je op het realiseren en uitbouwen van salesresultaten binnen relatief zelfstandige entiteiten: het franchise- en select-dealernetwerk van Auping. Een belangrijk aspect in de functie is het inhoudelijk, marketingtechnisch (interactie met CX en Trade marketing) en commercieel neerzetten van het Auping-concept.

Deventer, fulltime
Vacaturedetails

Klik hier voor meer vacatures in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!