Trekpleister is na tweehonderd winkels nog niet uitgegroeid

Trekpleister is na tweehonderd winkels nog niet uitgegroeid

Trekpleister heeft dinsdag aan De Meent in Hilversum een nieuwe winkel geopend. De drogisterijformule heeft daarmee de mijlpaal van tweehonderd vestigingen bereikt.

Trekpleister stond begin dit jaar nog op 190 vestigingen. De zusterketen van Kruidvat maakt volgens directeur Roland van den Berg een sterke groei door. “Ook in de komende jaren gaan we het aantal winkels verder uitbreiden.”

Van den Berg volgde begin dit jaar Bart Verhoef op, die tien jaar de scepter zwaaide bij Trekpleister. De e-commercedirecteur Benelux van moederbedrijf A.S. Watson liet destijds weten in te zetten op een omnichannel aanpak, waarbij de fysieke winkels en online kanalen elkaar moeten versterken. “Nu Trekpleister ook onder mijn verantwoordelijkheid valt, kan ik een waardevolle bijdrage leveren aan de groei van zowel de fysieke Trekpleister winkels als de webshops.”

Trekpleister trekt wekelijks zo’n 750 duizend klanten en telt inmiddels ruim 1.900 werknemers. Onlangs werd bekend dat de keten samen met Kruidvat landelijke afspraken hebben gemaakt om meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek te geven in hun winkels.

Reacties

Ik blijf het een vreemde keuze vinden om twee bijna identieke formules (Trekpleister en Kruidvat) naast elkaar te laten bestaan.

Geplaatst door Seb Seb op 5 december 2018 om 11:40

Geachte heren wat dacht u dan van kwantum hallen en leen bakker is ook een eigenaar enz enz

Geplaatst door Joop Steenbergen op 5 december 2018 om 15:47

@Joop tussen Kwantum en Leenbakker zit vooral budgetair een vrij groot verschil. De assortimenten zijn ook verschillend... dat is bij Trekpleister en Kruidvat niet het geval.

Geplaatst door Seb Seb op 5 december 2018 om 16:54

Laatste nieuws

RetailTrends