Norah versnelt groei: 'Twee nieuwe winkels per maand'

Norah versnelt groei: 'Twee nieuwe winkels per maand'

Kledingketen Norah opent vrijdag zijn vijftigste winkel in Nederland. Daarnaast is de Nederlandse retailer de grens naar Duitsland overgestoken, waar inmiddels al vier filialen te vinden zijn.

De vijftigste winkel in eigen land opent zijn deuren in Sneek. Het komende jaar wil Norah elke maand twee nieuwe winkels openen. “Dat moet leiden tot een groei van zo’n 150 procent”, zegt marketing- en brandmanager Marijke van der Linden. In Duitsland is Norah inmiddels te vinden in Moers, Bocholt, Oberhausen en Nordhorn.

Norah werd vier jaar geleden opgericht en heeft naar eigen zeggen ‘een exponentiële groei in zeer korte tijd’ gerealiseerd. In de afgelopen twee jaar werden er twintig nieuwe winkels geopend. De retailer zegt zich te onderscheiden door de wekelijks wisselende collecties en brede maatrange.

Norah kan snel winkels openen door veel van de bestaande inrichting van het pand over te nemen, vertelde Van der Linden eerder aan RetailTrends. “Als we de sleutel van een nieuw pand krijgen, openen we de winkel vaak binnen een week.” Het damesmodemerk richt zich niet zozeer op A1-locaties, maar vooral op de klant die langsloopt tijdens het boodschappen doen.


RetailRegister
Op zoek naar een winkellocatie? Retailers kunnen in het RetailRegister kosteloos aan vastgoedbezitters laten weten waar ze een winkel willen openen. Klik hier voor het RetailRegister.

Reacties 1


Henny Heuver 5 mei, 02:20

Wanneer in Nijverdal?

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!