Xenos toch weer met hoofdkantoor en dc in Waalwijk

Xenos behoudt toch een deel van zijn distributiecentrum in Waalwijk. Ook zal de winkelketen daar zijn nieuwe hoofdkantoor huisvesten.

Eerder dit jaar werd nog bekend dat Xenos zijn hoofdkantoor en dc in Waalwijk zou sluiten, en dat Spar het magazijn zou overnemen. De supermarktketen krijgt vijftienduizend vierkante meter in handen, waarmee de totale opslagruimte wordt uitgebreid naar ruim 37 duizend vierkante meter. Xenos neemt het overige deel van het dc in gebruik en vestigt op diezelfde locatie ook het hoofdkantoor. Het distributiecentrum heeft een totale oppervlakte van 64 duizend vierkante meter. 

In maart van dit jaar werd bekend dat een groot deel van de Xenos-winkels in Nederland werd overgenomen door Casa. Oorspronkelijk zou Xenos zestig winkels overhouden, later zag Casa af van nog eens vijftien locaties. 

Spar krijgt met de uitbreiding de beschikking over een volledig geautomatiseerd magazijn. Daarmee verwacht de supermarktketen efficiënter te worden en een breder en dieper assortiment te kunnen voeren.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!