Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailNews

Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailNews

RetailNews, onderdeel van RetailTrends Media, beschikt samen met startup EXENZO over een vacaturesite voor professionals in retail. Op vacatures.retailnews.nl kunnen recruiters vacatures onder de aandacht brengen van professionals in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Proces specialist goederen bij Plus
Als proces specialist bij Plus heb je een belangrijke taak in de winkels: je begeleidt optimalisatie- en verbetertrajecten, je traint en coacht de Plus-ondernemer en zijn kader, je bewaakt zowel de executie op de winkelvloer als de doorvertaling en uitvoerbaarheid van het landelijke formulebeleid en je bent altijd op zoek naar onbenut potentieel. Als proces specialist ben je voornamelijk in de Plus-winkels te vinden.

Utrecht, fulltime
Vacaturedetails


Marketeer retail & winkelformule bij SNS
Je vertaalt onze positionering door naar het retail kanaal in een lokaal marketingplan. Daarbij snap je ‘het land’ en ben je scherp op de gemeenschappelijke deler van de klantteam. Maar je verliest de lokale verschillen niet uit het oog. Je meet in hoeverre de lokale activiteiten bijdragen aan onze doelstellingen. En je deelt best practices van de lokale campagnes & activiteiten. Daarnaast ontwikkel je het winkelconcept (door) op basis van de (merk)doelstellingen en scherp je ’m aan. Dit doe je in een multidisciplinair (ontwikkel)team. Ideeën worden eerst op kleine schaal ontwikkeld en getest om ze vervolgens uit te rollen. Ook het (toekomstige) beleid en de inzet van geldautomaten zitten in jouw portefeuille. 
Utrecht, fulltime
Vacaturedetails


Manager sales bij Auping
In deze rol richt je je op het realiseren en uitbouwen van salesresultaten binnen relatief zelfstandige entiteiten: het franchise- en select-dealernetwerk van Auping. Een belangrijk aspect in de functie is het inhoudelijk, marketingtechnisch (interactie met CX en Trade marketing) en commercieel neerzetten van het Auping-concept.

Deventer, fulltime
Vacaturedetails


Klik hier voor meer vacatures in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!