Matt Sleeps heeft nu ook een boxspring

Matt Sleeps heeft nu ook een boxspring

Matrassenverkoper Matt Sleeps opent de aanval op boxspringaanbieders. De voormalige RetailRookie komt met een eigen boxspring, die in Nederland wordt geproduceerd.

Voor Matt Sleeps betekent het pas het tweede product in het assortiment: de focus lag voorheen op het matras. Beide markten zijn volgens de retailer niet transparant, terwijl de aanschaf van een matras of boxspring ‘zelden wordt gezien als een leuke ervaring’. “Net zoals bij het matras zagen we kansen om de gebruikservaring en het product te verbeteren”, aldus oprichter Joep Verbunt.

Consumenten kopen volgens hem na een aankoop aan meerdere beddenzaken, gesprekken met verkopers en korte test vaak een duurdere boxspring dan de bedoeling was. Bovendien worden veel boxsprings in Oost-Europa en Azië geproduceerd, met lange levertijden als gevolg.

Door de boxspring in Nederland te produceren, heeft de webshop volgens hem goede controle op de kwaliteit en levertijden. Het bed, verkrijgbaar vanaf 895 euro, wordt binnen twee weken na bestelling gratis in de slaapkamer geïnstalleerd. Daarbij is het mogelijk om het oude bed en matras ‘tegen een gereduceerd tarief’ aan de bezorgers mee te geven.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!