C&A haalt directeur bij El Corte Inglés

C&A haalt directeur bij El Corte Inglés

C&A heeft zijn directieteam op het hoofdkantoor in Düsseldorf versterkt met Mercedes Gorriti. Zij komt over van de Spaanse warenhuisketen El Corte Inglés, waar ze de afgelopen acht jaar in de directie zat.

Gorriti stond volgens modewebsite Modaes bekend als vertrouweling van voormalig topman Dimas Gemeno van de Spaanse warenhuisketen, die haar in 2015 eindverantwoordelijk maakte voor vrouwenmode. In de vijf jaar daarvoor was ze al directeur kindermode en accessoires bij de op een na grootste warenhuisketen ter wereld. Verder is ze medeoprichter van kinderkledingmerk Gocco, waarmee ze in vier jaar tijd zestig winkels uit de grond stampte.

De aanstelling van Gorriti is de volgende in een reeks wijzigingen binnen het Europese directieteam van C&A. In oktober stapten vier van de zeven directieleden op, waarmee het bestuur nog bestond uit ceo Alain Caparros, chief merchandising & sourcing officer Martijn van der Zee en chief financial & operations officer Tjeerd van der Zee. In november werd Aida Rizvo nog toegevoegd als marketingdirecteur.


 

Reacties

Nu maar hopen dat C&A niet het prijsbeleid van El Corte Ingles overneemt!

Geplaatst door F. C. J. M. Koster op 7 januari 2019 om 10:26

Laatste nieuws

RetailTrends