Hästens geeft Nederlandse expansieplannen vorm

Hästens geeft Nederlandse expansieplannen vorm

De Zweedse beddenwinkelketen Hästens maakt een comeback in Rotterdam. Er is een langjarig huurcontract getekend voor een winkel aan de Meent.

Hästens is de opvolger van Kijkshop en krijgt de beschikking over 230 vierkante meter. De winkelruimte wordt volledig heringericht en krijgt een upgrade, meldt vastgoedadviseur CBRE. De retailer zelf zorgt nog voor een nieuwe gevel.

Het luxe beddenmerk heeft de ambitie om uit te breiden in Nederland. Zo werden al nieuwe winkels geopend in de binnensteden van onder meer Alkmaar, Den Haag en Utrecht. Vanuit Rotterdam wordt ‘verder gebouwd aan de groei van Hästens in Nederland”, stelt winkeleigenaar Freek Fidder.

Hästens had voor de crisisjaren meer dan dertig vestigingen in ons land. De teller staat nu op elf Nederlandse vestigingen. 


RetailRegister
Op zoek naar een winkellocatie? Retailers kunnen in het RetailRegister kosteloos aan vastgoedbezitters laten weten waar ze een winkel willen openen. Klik hier voor het RetailRegister.

Reacties

Plannen en voornemens zeker, maar de groei blijft toch beperkt: https://www.interieurjournaal.com/van-til-terug-in-centrum-alkmaar/?zoekwoorden=Hastens

Geplaatst door Editor Interieurjournaal.com op 15 januari 2019 om 16:45

Laatste nieuws

RetailTrends