On demand werken, hoe is dat eigenlijk?

Deliveroo mag zijn koeriers niet meer als zzp'ers behandelen. Een klap voor de maaltijdbezorger, die onderdeel is van de ondemandeconomie waarin we met een druk op de knop krijgen wat we willen. Auteur Rens Lieman van 'Uber voor alles' zat een jaar lang aan de andere kant van die knop, waarin hij ondervond hoe het is om te werken voor Deliveroo, UberEats en Helpling.

Dit is een premium artikel

Maak kennis met RetailTrends!
Download hier kosteloos een uniek overzicht van RetailTrends, boordevol achtergrondverhalen, interviews en analyses.

Wil je onbeperkt lezen op ons platform en altijd op de hoogte zijn van de laatste trends in retail?
Log in of word member van RetailTrends en krijg toegang tot alle premium content. 

Lees ook

Alle artikelen

Meest gelezen


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!