Spar opent dertig extra winkels bij tankstations

Spar opent dertig extra winkels bij tankstations

Spar breidt zijn Express-formule verder uit dan gepland. De retailketen sprak eerder de verwachting uit dit jaar 140 winkels bij tankstations te hebben, maar heeft die doelstelling verhoogd naar 170 winkels.

Elke week worden er twee winkels bij tankstations Texaco en Esso tot Express-winkels geopend. Spar wil dit tempo de rest van het jaar vasthouden. 

Texaco en Esso zijn ondernemingen van moederbedrijf EG Group. De goede samenwerking tussen deze partij en Spar draagt bij aan het openen van extra winkels, vertelt cfo Edtih Appels Spar aan Distrifood. Daarnaast worden de winkels bij de tankstations druk bezocht en zijn ze goed voor de herkenbaarheid van de winkelketen. Dat vertelde Susanne Kroon, commercieel directeur van Spar, onlangs aan het AD.

Deze maand werd zoals verwacht de honderdste Express-winkel van Spar geopend. De nieuwe vestiging tussen Ede en Arnhem is de eerste Spar Express die is voorzien van het lunchroomconcept van Spar, Spar Lokaal. Bij succes worden meer winkels voorzien van deze module.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends