Nelson start ook winkels van Leemans door

Nelson Schoenen neemt een aantal winkels over van het vorige maand failliet verklaarde Leemans Schoenen. Om hoeveel en welke winkels het gaat is nog niet bekend. 

De onderhandelingen tussen Nelson en de verhuurders van de zestien Leemans-winkels lopen nog. Na de gesprekken met de verhuurders wordt gekeken naar een zo snel mogelijke heropening. Nelson laat weten dat het de bedoeling is om zoveel mogelijk van het personeel van Leemans te behouden. Daarbij gaat het zowel om de winkelmedewerkers in de over te nemen winkels als het personeel op het hoofdkantoor en in de logistiek. 

Het meer dan honderd jaar oude Leemans Schoenen werd vorige maand failliet verklaard. Dit faillissement had betrekking op de webshop van de schoenenverkoper en op de zestien fysieke vestigingen, met name gevestigd in Noord- en Zuid-Holland.

Net als Leemans richt Nelson zich op de verkoop van de 'kwalitatief betere schoen'. Via de webshop en de honderd winkels verkoopt de schoenenwinkel verschillende A-merken zoals Ecco, Timberland en Tommy Hilfiger. Nelson Schoenen nam vorige maand al vier winkels over van de eveneens failliete schoenenketen Bovendeert.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!