PostNL plaatst volgende pakketautomaat bij tankstation

PostNL plaatst volgende pakketautomaat bij tankstation

Na vijf vestigingen van Spar Express staat er nu ook bij tankstation De Haan in Zaandijk een pakket- en briefautomaat van PostNL. Het is voor het eerst dat er zo'n automaat te vinden is bij een tankstation zonder Spar-supermarkt.

Consumenten bij de automaat kunnen hier 24/7 pakketten ontvangen en versturen. De automaat betekent weer een volgende stap in de proef die PostNL hiermee doet. Het levert het de consument vooral gemak op, zegt Jean-Luc Otten, business development manager van PostNL. “Als je elke dag dit tankstation passeert, dan kun je je pakket ophalen op weg naar je werk of onderweg naar huis. En hoef je niet in de rij te staan bij een postkantoor of pakketpunt.”

Voor het tankstation betekent het neerzetten van de PostNL-automaat het bieden van extra service aan hun klanten. De Haan en PostNL bekijken momenteel hoe ze hun samenwerking kunnen intensiveren

De pakket- en briefautomaat bestaat uit een brievenbus met twee openingen en meerdere pakketkluizen. De automaat is geschikt om pakketten te versturen en te ontvangen, op een door de consument zelfgekozen moment. 

PostNL startte de proef met de pakket- en briefautomaat eind 2016 in Almere. Vorig jaar november werden vijf automaten vestigingen van Spar Express geplaatst. Er bevinden zich in totaal, inclusief de automaat in Zaandijk, 66 van dit soort automaten in ons land.

Reacties 1


Jan Bouwhuis 6 feb, 12:19

Nu nog een automaat bij het Station

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!