Jumbo opent een bezorghub in Zeeland

Jumbo opent een bezorghub in Zeeland

Jumbo is gestart met de rechtstreekse bezorging van boodschappen in Middelburg vanuit een hub. Op die manier wil de supermarktketen zijn bezorgservice in Zeeland verder uitbreiden.

Jumbo bezorgde in Zeeland al vanuit zijn fysieke supermarkten. Door de inzet van de hub op industriegebied Arnestein schroeft de supermarkketen zijn bezorgdienst op. Zo wordt de leveringstijd waarop klanten hun boodschappen kunnen verwachten, verkort van drie uur naar één tot twee uur. Daarnaast wordt er een bezorgmoment tussen zeven en acht uur ’s ochtends toegevoegd. 

Klanten in andere Zeeuwse plaatsen worden binnenkort ook bediende vanuit de centrale hub in Middelburg. Volgende maand gaat dit in ieder geval in Vlissingen, Goes en Heinkenszand gebeuren.

Jumbo startte in 2015 met zijn bezorgdienst. De bezorging via hubs hoort bij de test om deze dienst uit te breiden, zoals de supermarktketen onlangs ook al deed in onze hoofdstad. Met het vergroten van zijn bezorgservice gaat Jumbo de concurrentie aan met supermarkten als Albert Heijn en Picnic.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends