E-bike Stores wil winkels in meerdere steden

E-bike Stores wil winkels in meerdere steden

E-bike Stores opende afgelopen zaterdag in Alkmaar zijn tweede filiaal. Het gaat naar eigen zeggen om een ‘premium conceptstore’ rond mobiliteit, innovatie en lifestyle.

E-bike Stores had tot nu toe alleen een flagshipstore in Hoorn. In Alkmaar wordt steeds een wisselend aanbod e-bikes gepresenteerd, zodat klanten steeds verrast worden. Ook kunnen consumenten zeven dagen lang een e-bike testen, wat volgens eigenaar Leon Slijkerman bij geen enkele andere retailer kan. “Dit doet het stoffige imago van een fietsenwinkel helemaal verdwijnen”, zegt hij over de nieuwe winkel.

De conceptstore is ontworpen ‘voor de consument van overmorgen’, zegt mede-eigenaar Mike van Vliet. “Het is een premium store met een uniek design, waarbij de laatste retailtechnologie wordt toegepast.” Zo is de winkel voorzien van geur- en muziekmarketing en is er een videowall te vinden.

E-bike Store Alkmaar is een eerste stap in de uitbreiding van het concept naar andere steden, zegt Slijkerman. Hij wijst erop dat mobiliteit in en rondom steden verandert. “De e-bike wint aan populariteit bij forenzen, want veertig procent van het woon- werkverkeer is minder dan vijftien kilometer.” 
 

Reacties 1


Adri Hopman 4 mrt, 12:55

De ondernemers kennende, wordt dit een groot succes!

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!