Loods 5 kijkt met nieuwe winkel over de grens

Loods 5 heeft donderdag zijn vierde vestiging in ons land geopend. De nieuwste woonwinkel is te vinden in Maastricht, heeft een omvang van negentienduizend vierkante meter en telt honderd verschillende deelnemers.

Loods 5 is gevestigd in het Sphinxkwartier, waar de monumentale fabriekspanden van de aardewerkfabrikant nieuw leven zijn ingeblazen. “Het was een jarenlang project, waarbij niet alleen afstand maar ook het in ere willen herstellen van het voormalig industrieel erfgoed ene uitdaging was”, zegt commercieel directeur Diederick Schnitger.

De retailer zegt met de opening een nieuwe stap te zetten. ‘Een woonwinkel van formaat in het centrum van de stad met België en Duitsland binnen handbereik’, klinkt het. Eind dit jaar wordt ook een nieuwe winkel in Duiven geopend. Het bedrijf heeft al vestigingen in Amersfoort, Sliedrecht en Zaandam.

Loods 5 was in 2017 goed voor een winst van 3,4 miljoen euro, ongeveer evenveel als een jaar eerder. De omzet klom met 1,2 procent, zo blijkt uit de onlangs opgestelde jaarrekening. Hoe hoog de omzet is, is niet bekend.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!