Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailNews

Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailNews

RetailNews, onderdeel van RetailTrends Media, beschikt samen met startup EXENZO over een vacaturesite voor professionals in retail. Op vacatures.retailnews.nl kunnen recruiters vacatures onder de aandacht brengen van professionals in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Senior beleidsadviseur retail bij gemeente Breda
Je wordt verantwoordelijk voor het ontwikkelen van integraal beleid en het verzorgen van de gecoördineerde inbreng van integrale (beleids-)adviezen op het gebied van detailhandel en horeca aan management en directie ten behoeve van ontwikkeling en realisatie van gemeentelijke taken en organisatiebeleid.

Breda, fulltime
Vacaturedetails


HR adviseur bij Sports Unlimited Retail 
Jij bent een allround HR adviseur met enkele jaren ervaring als (junior) HR adviseur of ongeveer vier jaar als senior HR assistent en hebt voldoende kennis en ervaring opgedaan om snel te integreren en te renderen binnen onze afdeling en onze snel veranderende en groeiende (retail)organisaties. 

Aalsmeer, fulltime
Vacaturedetails


Omnichannel marketeer bij Euretco
Binnen het kleine Decorette-team ben je verantwoordelijk voor de campagnes, vanaf het bedenken van een jaarkalender tot aan de laatste details in de uitvoering. Je ervaring op offline, samen met je ambitie op online maakt dat Decorette omnichannel marketingcampagnes heeft. Uiteraard werk je daarbij samen met het marketingteam van Hubo en specialisten op omnichannel bij Euretco.

Hoevelaken, fulltime
Vacaturedetails


Klik hier voor meer vacatures in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!