Albert Heijn 'beste winkel', Beerwulf wint startersaward

Albert Heijn 'beste winkel', Beerwulf wint startersaward

Albert Heijn is donderdagavond tijdens de Shopping Awards uitgeroepen tot beste winkel van Nederland. Naast de overall juryprijs, kreeg de supermarktketen de vakprijs in de categorie FMCG & personal care. 

Albert Heijn is zich volgens de jurymotivering op alle fronten digitaal aan het ontwikkelen, ‘met de voet op het gaspedaal en lef om te experimenteren’. De supermarktketen onderscheidt zich volgens de jury op personalisatie en innovatie, waarbij prototypes snel in de markt worden gezet. ‘Albert Heijn kan zich digitaal meten met grote internationale branchegenoten’, klinkt het.

Speciaalbierwebwinkel Beerwulf heeft de prijs voor beste starter gekregen. Daarmee troefde de etailer de andere genomineerden Go Lemon en Spiru af. Vorig jaar ging Otrium er vandoor met de startersaward, dit jaar is de online outlet uitgeroepen tot snelst groeiende e-commercebedrijf van Nederland.

Kabelshop.nl won de overall prijs bij de Shopping Awards XS, de prijs voor retailers met een jaaromzet tot vier miljoen euro. Publieksprijzen waren er onder meer voor Coolblue (elektronica), Omoda (schoenen) en bol.com (warenhuizen).
 

Reacties

Albert Hein is inderdaad heel goed bezig, hartelijk gefeliciteerd hiermee

Geplaatst door Dick Molenaar op 29 maart 2019 om 12:21

Jes.. De beste. Hoera Hoera
Proficiat......

Geplaatst door A P Curfs op 31 maart 2019 om 08:24

Laatste nieuws

RetailTrends