Albert Heijn 'beste winkel', Beerwulf wint startersaward

Albert Heijn 'beste winkel', Beerwulf wint startersaward

Albert Heijn is donderdagavond tijdens de Shopping Awards uitgeroepen tot beste winkel van Nederland. Naast de overall juryprijs, kreeg de supermarktketen de vakprijs in de categorie FMCG & personal care. 

Albert Heijn is zich volgens de jurymotivering op alle fronten digitaal aan het ontwikkelen, ‘met de voet op het gaspedaal en lef om te experimenteren’. De supermarktketen onderscheidt zich volgens de jury op personalisatie en innovatie, waarbij prototypes snel in de markt worden gezet. ‘Albert Heijn kan zich digitaal meten met grote internationale branchegenoten’, klinkt het.

Speciaalbierwebwinkel Beerwulf heeft de prijs voor beste starter gekregen. Daarmee troefde de etailer de andere genomineerden Go Lemon en Spiru af. Vorig jaar ging Otrium er vandoor met de startersaward, dit jaar is de online outlet uitgeroepen tot snelst groeiende e-commercebedrijf van Nederland.

Kabelshop.nl won de overall prijs bij de Shopping Awards XS, de prijs voor retailers met een jaaromzet tot vier miljoen euro. Publieksprijzen waren er onder meer voor Coolblue (elektronica), Omoda (schoenen) en bol.com (warenhuizen).
 

Reacties 2


Dick Molenaar 29 mrt, 12:21

Albert Hein is inderdaad heel goed bezig, hartelijk gefeliciteerd hiermee


A P Curfs 31 mrt, 08:24

Jes.. De beste. Hoera Hoera
Proficiat......

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!