Mexx stelt de opening van Duitse winkels nog een jaar uit

Mexx stelt het openen van winkels in Duitsland uit tot het voorjaar van 2020. Dat zegt topman Leo Cantagalli in een e-mail aan FashionUnited. De prioriteit voor 2019 ligt volgens de topman bij het opbouwen van de organisatie van bedrijf en bij de marketing. Daarnaast is er volgens Cantagalli de komende maanden een strak schema voor het Midden-Oosten, dat veel aandacht van het bedrijf vraagt. 

Mexx maakte eind vorig jaar zijn comeback in de winkelstraat met een nieuwe vestiging in Nieuwegein. De modeketen presenteerde hier zijn nieuwe winkelconcept. Cantagalli zei in 2019 meer winkels met het nieuwe concept te willen openen in zowel binnen- als buitenland. De opening van flagshipstores in Berlijn en München stonden voor dit voorjaar gepland. 

Mexx ging zo’n vier jaar terug failliet, waarna het werd gekocht door Eroglu Holding. Onder de Turkse eigenaar verdween het merk langzaam maar zeker uit het straatbeeld. In 2017 werd bekend dat het Nederlandse modeconcern RNF Group de internationale eigendomsrechten had overgenomen. Ook Fred de la Bretoniere en Shabbies Amsterdam maakte recent nog een doorstart onder de vleugels van RNF. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!