All4running doopt winkel om tot 'flagshipstore 2.0'

All4running heeft zijn bestaande winkel in Alkmaar uitgebreid en vernieuwd. De sportretailer noemt het nieuwe filiaal zelf ‘de running store van de toekomst’.

All4running wil met de vernieuwde winkel ‘een nieuwe standaard in de running retail zetten’ en hardlopers een nieuwe ervaring bieden. “Niet alleen door ons uitgebreide aanbod aan hardloopschoenen, -kleding en -elektronica, maar ook door onze vernieuwende meettechnieken en het specialisme van onze medewerkers”, meldt storemanager Tom Bellord. “Alles ademt hier running.”

Opvallend zijn de kluisjes aan de buitenkant van het filiaal. Hier kunnen klanten 24 uur per dag hun bestelling uit de winkel of webwinkel ophalen. Ook in de winkel bevinden zich kluisjes, waar hardlopers spullen in kunnen opbergen om vervolgens een hardlooptraining door Alkmaar te starten.

De sportretailer zegt zelf de afgelopen jaren spectaculair te zijn gegroeid, met name door zijn onlineactiviteiten. All4running heeft naast de flagshipstore in Alkmaar nog een vestiging in Amsterdam en één in Den Haag.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!