Dirk weer de grote winnaar in folderverkiezing

Supermarktketen Dirk is de overall winnaar geworden van de jaarlijkse Beste Folder Awards. De retailer nam de prijs donderdag in ontvangst tijdens het event Catch the Shopper.

Naast de overall-award ging Dirk er ook met de prijs vandoor in de categorieën online en supermarkt/slijterij. Vorig jaar had de supermarktketen ook al drie keer prijs. Dit jaar waren er verder prijzen voor BCC, Hubo, Lucardi, Kruidvat, Leen Bakker en Xenos.

Consumenten hebben in de afgelopen weken hun favoriete folder beoordeeld. In totaal zijn er ruim 150 duizend stemmen uitgebracht. De deelnemende folders zijn beoordeeld op aspecten als ‘aantrekkelijkheid van de folder’, ‘leukste producten’ en ‘leesformaat’. Folderlezers vinden ‘scherpste aanbiedingen’ het belangrijkste aspect. Nederlanders beoordeelden de folders met een gemiddelde van 7,35.

Winnaars Beste Folder Awards

Overall Dirk

Elektronica BCC
Huis, tuin & dier Hubo
Mode en kleding Lucardi    
Persoonlijke verzorging Kruidvat    
Slapen/wonen Leen Bakker   
Supermarkt/slijterij Dirk   
Warenhuizen Xenos
Online Dirk   

Reacties 2


Joop Steenbergen 26 apr, 10:21

Ik heb in de tijd dat ik kwattum hallen heb geopend ook weekelijks veel geadverteerd maar ben het eens dat de folder van Derk van de broek de besten is geen verkeerde beslissing


Joop Steenbergen 26 apr, 10:25

Sory kwantum hallen en dirk sory

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!