Dille & Kamille debuteert in een winkelcentrum

Dille & Kamille debuteert in een winkelcentrum

Dille & Kamille opent eind volgende maand een vestiging in Stadshart Amstelveen. Het betekent de 22ste Nederlandse winkel voor de retailer en de 33ste in totaal.

De nieuwe winkel gaat op 28 juni open. De opening in Amstelveen is opvallend, omdat Dille & Kamille normaal gesproken kiest voor locaties in historische binnensteden. “Onze missie is zoveel mogelijk mensen te inspireren en om in harmonie met de natuur te leven en die missie dragen we ook graag uit in het Stadshart van Amstelveen, om zo ons gedachtengoed van ‘natuurlijke eenvoud’ naar iedereen te brengen”, zegt brand & marketingspecialist Karin Groot van Dille & Kamille.

Dille & Kamille heeft dit jaar nog een opening in Tilburg en een tweede vestiging in Amsterdam op de planning staan. Afgelopen najaar opende de retailer in Eindhoven zijn grootste winkel tot nu toe, waarin ook een horecagedeelte is opgenomen. Volgend jaar komt naar verwachting de eerste winkel in Duitsland. 
 

Reacties 2


Jeroen Fontein 2 mei, 15:21

@Redactie: kleine correctie: de vestiging van Dille & Kamille in Den Bosch is reeds geopend. Wel heeft Dille & Kamille inderdaad voor dit jaar nog een vestiging op de planning in Tilburg en een tweede vestiging voor Amsterdam op de planning.


Jan Harding 3 mei, 10:28

Met de opening van Dille&Kamille in Amsterdam Bijlmer toont dit bedrijf karakter en laat zien te geloven in de opkomende markten. Zonder twijfel zullen andere ondernemers snel volgen! Gefeliciteerd!

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!