Marlies Dekkers opent toch weer een winkel

Marlies Dekkers opent toch weer een winkel

Marlies Dekkers opent dit weekend de deuren van een nieuwe vestiging in Den Haag. Het is voor het eerst sinds de doorstart in 2013 dat er een nieuwe winkel opengaat. 

De nieuwste winkel in de hofstad is te vinden aan het Noordeinde. Het lingeriemerk wil daar vrouwen meenemen in ‘de belevingswereld van de lingerieontwerper’. Consumenten vinden er naast de lingeriecollecties van Marlies Dekkers ook boeken waar de oprichtster inspiratie uit heeft gehaald, evenals haar eigen magazine Feminine/Feminist.

Marlies Dekkers behield na de doorstart eigen brandstores in Rotterdam, Utrecht, Breda en Utrecht. Heel veel meer zouden er daar niet meer bijkomen, vertelde head of e-commerce Jerome Orlemans al eens aan RetailTrends. “We hebben geen retailpropositie en dus geen ambitie om heel veel eigen winkels te hebben.”

In totaal wordt het merk verkocht op ruim honderd plekken in Nederland en zevenhonderd in nog eens achttien andere landen. In eigen land heeft Marlies Dekkers onder meer shop-in-shops in de warenhuizen van de Bijenkorf.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!