Nieuwe directeur voor Trekpleister en Kruidvat

Nieuwe directeur voor Trekpleister en Kruidvat

Ed van de Weerd is benoemd tot de nieuwe ceo van A.S. Watson health & beauty Benelux. Van de Weerd volgt Gerard van Breen op, die veertien jaar bij het moederbedrijf van Kruidvat en Trekpleister werkte. 

Van de Weerd werkt sinds 2018 als managing director van Kruidvat Nederland bij A.S. Watson. In zijn nieuwe functie rapporteert hij direct aan Dominic Lai, group managing director van de A.S. Watson Group. Eerder werkte de nieuwe topman onder meer bij Procter & Gamble, Vodafone en Ahold. 

"Ed staat bekend als iemand bij wie ondernemen in het bloed zit en voor wie de behoeften van de klant altijd centraal staan. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat hij met succes invulling zal geven aan de groeiambities van Kruidvat en Trekpleister", zegt Lai over de nieuwe ceo. Het is de bedoeling dat Van de Weerd ervoor zorgt dat de klantgerichte strategie wordt voortgezet en Kruidvat en Trekpleister tot 'meest populaire merken blijven behoren'.

Van Breen neemt na veertien jaar afscheid van de organisatie. “Onder zijn leiding hebben al onze formules aan populariteit en marktaandeel gewonnen. Onze klanten stonden bij Gerard altijd voorop en onder zijn leiding zijn succesvolle loyaliteitsprogramma's en e-commerce activiteiten gelanceerd", vertelt Lai. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!