Kees Smit Tuinmeubelen niet langer alleen in familiehanden

Kees Smit Tuinmeubelen niet langer alleen in familiehanden

Kees Smit Tuinmeubelen heeft twee nieuwe mede-eigenaren aangesteld. Naast eigenaar Henk Smit, krijgen Mitchel Oude Nijhuis, directeur e-commerce en marketing, en Ohannes Malihas, directeur verkoop offline, een belang in het bedrijf. Het meerderheidsbelang blijft bij Smit zelf. 

Smit stelt dat met Oude Nijhuis en Malihas als mede-eigenaren de tuinmeubelverkoper ‘nog meer toekomstproof is’ en de zekerheid en continuïteit van het bedrijf gewaarborgd is. “Beiden werken al vele jaren voor dit bedrijf", zegt hij. "We hebben samen deze groei en ontwikkeling doorgemaakt." Het directieteam wordt verder binnenkort aangevuld met een financieel directeur en een directeur inkoop en logistiek. 

Smit zegt verder dat de komst van een derde filiaal niet uitgesloten is. Er zijn nu vestigingen in Almelo en Amersfoort. In Almelo wordt dit najaar gestart met de bouw van een nieuw bedrijfspand op XL Businesspark waar de totale organisatie onder één dak wordt ondergebracht. Kees Smit heeft naast een webwinkel in Nederland, ook een webwinkel in Duitsland en België.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!