Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailNews

Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailNews

RetailNews, onderdeel van RetailTrends Media, beschikt samen met startup EXENZO over een vacaturesite voor professionals in retail. Op vacatures.retailnews.nl kunnen recruiters vacatures onder de aandacht brengen van professionals in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Assistent Teammanager Logistieke Productie bij A.S. Watson
Je komt te werken op de afdeling Productie binnen ons logistiek centrum in Heteren. De afdeling Productie zorgt dat alle producten uit ons vaste assortiment klaar staan om naar de winkels vervoerd te worden en bestaat uit 3 onderdelen: een Dynamic Picking Systeem (DPS), Pick to belt-systeem en het onderdeel Volume.

Heteren, fulltime
Vacaturedetails 

Logistiek Specialist bij DPA
Als logistiek specialist ben je in vaste dienst bij DPA en voer je verschillende projecten uit bij onze klanten. De daadwerkelijke invulling is afhankelijk van de specifieke opdracht en is vaak een combinatie van operationele en tactische verantwoordelijkheden. 

Utrecht, fulltime
Vacaturedetails

Sales manager bij Rogon
De missie van de Sales Manager is om in de Benelux onze sterke positie verder uit te bouwen en in Europa een mooie positie op te bouwen. Daartoe ontwikkel je als MT-lid op basis van een heldere visie je groeiplannen en leidt op een gestructureerde wijze en met flair de implementatie. In de Benelux stuur je een team Account Managers aan die winkels en regionale ketens bewerken, een team Service Merchandisers die onze ‘eigen’ winkels runnen en je geeft leiding aan de Sales Binnendienst. 

Helmond, fulltime
Vacaturedetails 


Klik hier voor meer vacatures in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends