Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Manager Sales bij MediaMarkt Leidschendam BV
Als Manager Sales ben je verantwoordelijk voor de aansturing van diverse teams op de verkoopvloer binnen onze winkel. Je bepaalt aan de hand van de organisatiestrategie de juiste verkoopdoelstellingen en stuurt aan op een optimale klantbeleving. Je bewaakt én vergroot de klanttevredenheid van onze winkel door het continue verbeteren van onze dienstverlening in aansluiting met de wensen van onze klanten. 

Leidschendam, fulltime
Vacaturedetails 

Head of Sourcing Lezen & Schrijven bij bol.com
De Head of Sourcing Lezen & Leren zorgt ervoor dat alle klanten worden verrast met inspirerende boeken, e-books, luisterboeken, lesmaterialen en kantoorartikelen die bij hen passen. Succes is meetbaar in omzet, marge, NPS én uiteindelijk groei van de hele markt.

Utrecht, fulltime
Vacaturedetails

Brand Manager bij Omega Pharma
De Brand Manager is in deze veelzijdige rol eindverantwoordelijk voor een portfolio dat bestaat uit een aantal bestaande én nog te lanceren merken. Als all-round marketeer zoekt hij/zij continu naar mogelijkheden om het commerciële succes van merken verder uit te bouwen. Daarbij maakt de Brand Manager actief gebruik van de resources en infrastructuur die Omega Pharma biedt en bepaalt vrijwel zelfstandig de groeistrategie voor de merken binnen het portfolio.

Rotterdam, fulltime
Vacaturedetails 


Klik hier voor meer vacatures in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends