Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Manager Verkoop bij Lidl
Als manager verkoop ben je primair verantwoordelijk voor het doorvertalen van de algemene strategie naar regionaal beleid.

Zwaag, 32-40 uur
Vacaturedetails

Product Lifecycle Coordinator Sun bij Grand Vision
In deze rol ben je onder meer verantwoordelijk voor de beheer van budgetten en je ervoor dat alle voorwaarden aanwezig zijn voor het succesvol verkopen op productniveau, van lancering tot het afbouwstadium.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Manager Sales bij MediaMarkt Leidschendam BV
Als Manager Sales ben je verantwoordelijk voor de aansturing van diverse teams op de verkoopvloer binnen onze winkel. Je bepaalt aan de hand van de organisatiestrategie de juiste verkoopdoelstellingen en stuurt aan op een optimale klantbeleving. Je bewaakt én vergroot de klanttevredenheid van onze winkel door het continue verbeteren van onze dienstverlening in aansluiting met de wensen van onze klanten. 

Leidschendam, fulltime
Vacaturedetails 


Klik hier voor meer vacatures in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends