Amsterdam is Starbucks met groot terras rijker

Amsterdam is Starbucks met groot terras rijker

De nieuwe vestiging van Starbucks in Amsterdam heeft het grootste Starbucks-terras van Nederland. De winkel is gevestigd op het Rokin en heeft 64 zitplekken buiten. 

De winkel beschikt over nieuwe koffieautomaten, die de smaakbeleving moeten bevorderen. De automaten zijn lager op de bar geplaatst, voor beter contact tussen klant en barista. Daarnaast is het een van de weinige locaties in Nederland die de Nitro Cold Brew verkoopt. 

"Het drukke Rokin, gunstig gelegen in het hart van Amsterdam en op slechts vijf minuten afstand van het Centraal Station, is de perfecte locatie voor de nieuwe winkel", vertelt Edgar Postma, regiomanager Starbucks Nederland. 

Reacties

Zijn er niet al meer dan genoeg hippe hipster koffietentjes, hamburger hotspots en Nutella winkeltjes in Amsterdam??? Nee, een viswinkel in het centrum moet de deuren sluiten omdat ze te toeristisch zouden zijn.

Ik bedoel.... SERIEUS?? STAR FUCKING BUCKS????

Geplaatst door Lesley Jones op 21 juni 2019 om 09:07

Gevalletje wie (meer) betaald bepaald ūü§ź

Geplaatst door B C op 21 juni 2019 om 14:07

Die akelige viswinkel met zijn massa's toeristen brengt de hele binnenstad uit balans. Starbukcs is er voor de lokale bevolking en er kunnen er niet genoeg geopend worden.

Geplaatst door Bert Ysfogel op 21 juni 2019 om 16:10

Laatste nieuws

RetailTrends