Amsterdam is Starbucks met groot terras rijker

Amsterdam is Starbucks met groot terras rijker

De nieuwe vestiging van Starbucks in Amsterdam heeft het grootste Starbucks-terras van Nederland. De winkel is gevestigd op het Rokin en heeft 64 zitplekken buiten. 

De winkel beschikt over nieuwe koffieautomaten, die de smaakbeleving moeten bevorderen. De automaten zijn lager op de bar geplaatst, voor beter contact tussen klant en barista. Daarnaast is het een van de weinige locaties in Nederland die de Nitro Cold Brew verkoopt. 

"Het drukke Rokin, gunstig gelegen in het hart van Amsterdam en op slechts vijf minuten afstand van het Centraal Station, is de perfecte locatie voor de nieuwe winkel", vertelt Edgar Postma, regiomanager Starbucks Nederland. 

Reacties 3


Lesley Jones 21 jun, 09:07

Zijn er niet al meer dan genoeg hippe hipster koffietentjes, hamburger hotspots en Nutella winkeltjes in Amsterdam??? Nee, een viswinkel in het centrum moet de deuren sluiten omdat ze te toeristisch zouden zijn.

Ik bedoel.... SERIEUS?? STAR FUCKING BUCKS????


B C 21 jun, 14:07

Gevalletje wie (meer) betaald bepaald đŸ€


Bert Ysfogel 21 jun, 16:10

Die akelige viswinkel met zijn massa's toeristen brengt de hele binnenstad uit balans. Starbukcs is er voor de lokale bevolking en er kunnen er niet genoeg geopend worden.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!