Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Researcher bij Misteli Search
Heb jij interesse in mensen en wil jij van betekenis zijn in hun carrière? Hou je van werken in een klein team met grootse plannen, dan zijn wij op zoek naar jou. Ter versterking van ons hearthuntersteam zijn wij op zoek naar een researcher, iemand die graag hard werkt, samen met 6 collega’s, in een mooi pand in Soest.

Soest
Vacaturedetails

Head of Sourcing Lezen en Schrijven bij bol.com
De Head of Sourcing Lezen & Leren zorgt ervoor dat alle klanten worden verrast met inspirerende boeken, e-books, luisterboeken, lesmaterialen en kantoorartikelen die bij hen passen. Succes is meetbaar in omzet, marge, NPS én uiteindelijk groei van de hele markt.

Utrecht, fulltime
Vacaturedetails

Manager Sales bij MediaMarkt Leidschendam BV
Als Manager Sales ben je verantwoordelijk voor de aansturing van diverse teams op de verkoopvloer binnen onze winkel. Je bepaalt aan de hand van de organisatiestrategie de juiste verkoopdoelstellingen en stuurt aan op een optimale klantbeleving. Je bewaakt én vergroot de klanttevredenheid van onze winkel door het continue verbeteren van onze dienstverlening in aansluiting met de wensen van onze klanten. 

Leidschendam, fulltime
Vacaturedetails 


Klik hier voor meer vacatures in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!