Hoody introduceert bezorgdienst voor lokale winkeliers

Hoody introduceert bezorgdienst voor lokale winkeliers

Hoody start deze week met zijn bezorgdienst. Consumenten kunnen in één keer bij lokale winkeliers, zoals de bakker, de speelgoedwinkel of de chocolaterie, producten bestellen. Een koerier van Hoody haalt vervolgens bij de verschillende winkeliers de bestellingen op en bezorgt deze op de fiets.

Momenteel is Hoody alleen in Haarlem beschikbaar. Op de website kunnen consumenten zich aanmelden als ze willen dat de bezorgdienst ook naar hun stad komt. Bij genoeg aanmeldingen gaat Hoody zijn dienst mogelijk naar meer steden uitbreiden.

De bezorgservice werkt via een app, die beschikbaar is in Google Play en in de App Store. Klanten kunnen gebruikmaken van de mogelijkheid om binnen een uur te bezorgen. Ook werkt Hoody met avondbezorging. Als de consument voor drie uur ’s middags een bestelling plaatst, wordt deze dezelfde avond tussen zeven en negen uur geleverd.

 

Reacties 1


Marlien Bakker 1 jul, 10:34

Persoonlijk getest vorige week, wonend in Haarlem, en echt zeer enthousiast. Binnen 1 uur thuisbezorgd of kon zelfs kiezen voor avondbezorging.
Overigens ook een goed concept voor de lokale retailer die anders ondergesneeuwd wordt door de online reuzen.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!