Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Format Manager Jan Linders
Als Formatmanager streef je naar de beste winkel lay-out. Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het (door)ontwikkelen van commercieel krachtige winkelconcepten. Daarbij bewaak je dat de formule herkenbaar blijft. De Format Manager zorgt voor de ontwikkeling van winkel lay-out blauwdrukken, ontwikkelt en actualiseert het formulehandboek en accordeert op basis hiervan technische winkel lay-outs en commerciële vloerplannen. In deze rol ben je ´een spin in het web´ die met relevante afdelingen samenwerkt om maximale betrokkenheid en commitment te bewerkstelligen. Je voelt je op je gemak op alle niveaus binnen onze organisatie.

Nieuw Bergen, fulltime
Vacaturedetails

Office & Project Manager bij Bureau Stoer
Als Office & Project Manager bij Bureau STOER ben je er voor verantwoordelijk dat alle Projectmanagers zich kunnen richten op het eigen werk. Maar vooral ben je een belangrijk onderdeel van alle lopende projecten. Jij signaleert en anticipeert op zaken als je ziet dat ze beter kunnen. We verwachten dan ook dat je zelf initiatief neemt en werkzaamheden van A tot Z zelfstandig kunt regelen.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Researcher bij Misteli Search
Heb jij interesse in mensen en wil jij van betekenis zijn in hun carrière? Hou je van werken in een klein team met grootse plannen, dan zijn wij op zoek naar jou. Ter versterking van ons hearthuntersteam zijn wij op zoek naar een researcher, iemand die graag hard werkt, samen met 6 collega’s, in een mooi pand in Soest.

Soest
Vacaturedetails

Manager Sales bij MediaMarkt Leidschendam BV
Als Manager Sales ben je verantwoordelijk voor de aansturing van diverse teams op de verkoopvloer binnen onze winkel. Je bepaalt aan de hand van de organisatiestrategie de juiste verkoopdoelstellingen en stuurt aan op een optimale klantbeleving. Je bewaakt én vergroot de klanttevredenheid van onze winkel door het continue verbeteren van onze dienstverlening in aansluiting met de wensen van onze klanten. 

Leidschendam, fulltime
Vacaturedetails 


Klik hier voor meer vacatures in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!