Dosist verkoopt cannabis op high-endlocaties

Dosist verkoopt cannabis op high-endlocaties

Dosist opende onlangs zijn tweede winkel in Los Angeles. Het bedrijf verkoopt de cannabis niet in de vorm van een smoezelige joint, maar in chique vapers met exact afgepaste doseringen, om 'gezondheid en geluk' te brengen. De tweede brandstore van het merk staat midden in een straat vol gerenommeerde namen als winkelcentrum The Grove en The Farmers Market. 

Naast zijn eigen brandstores gebruikt dosist ook andere verkooppunten om de vapers te verkopen. Ceo Gunner Winston is wel kritisch als het gaat om zijn distributienetwerk. "We verkopen onze vapers in slechts twintig procent van de potentiële verkooppunten in Californië, omdat veel van hen ons merk niet goed kunnen vertegenwoordigen. Net zoals je Apple of Chanel niet bij elke mode- of elektronicawinkel kunt krijgen."

Met de dose pen inhaleer je een gecontroleerde hoeveelheid cannabis, 2,25 miligram om precies te zijn. Die dosering moet 'het giswerk halen uit medicinaal cannabisgebruik en consistente, veilige en effectieve resultaten opleveren', aldus Winston. Wetenschappelijk onderzoek toont volgens hem aan dat cannabis pijn verlicht, bij slaapproblemen helpt en voor euforie, energie en ontspanning zorgt. Meer weten over deze vapers? Lees het complete artikel in het zomernummer van RetailTrends.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!