Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Franchise Offer Portfolio Leader bij IKEA
De franchisedivisie heeft een portfolio van enablers voor franchisenemers, inclusief oplossingen, processen en tools. De Franchise Offer Portfolio Leader is verantwoordelijk voor het faciliteren van de totale portefeuille voor franchise en voor het opzetten, het uitvoeren van het Life Cycle Management en het beoordelen van de prestaties. Nieuwe processen en tools moeten dienovereenkomstig worden gebouwd. Het is de verantwoordelijkheid van de Franchise Offer Portfolio Leader om doelstellingen en deadlines op elkaar af te stemmen en te zorgen dat de KPI's en processen worden nageleefd.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

National account manager bij Jumbo, Plus & Hoogvliet
De National Account Manager neemt plaats in de cockpit en denkt proactief mee over nieuwe kansen en de te varen koers. Waarde toevoegen aan de categorie, betere schapposities realiseren, optimaliseren van de executie, verruiming van de marges van zowel de retailer als van pladis, en internationaal kansen creëren zijn enkele van de belangrijkste doelstellingen. Creativiteit, een ondernemende mindset en een doortastende persoonlijkheid zijn key om goede ideeën te opperen en ervoor te zorgen dat er binnen de organisatie voldoende draagvlak is om ze uit te voeren.

Zaandam, fulltime
Vacaturedetails

Format Manager bij Jan Linders
Als Formatmanager streef je naar de beste winkel lay-out. Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het (door)ontwikkelen van commercieel krachtige winkelconcepten. Daarbij bewaak je dat de formule herkenbaar blijft. De Format Manager zorgt voor de ontwikkeling van winkel lay-out blauwdrukken, ontwikkelt en actualiseert het formulehandboek en accordeert op basis hiervan technische winkel lay-outs en commerciële vloerplannen. In deze rol ben je ´een spin in het web´ die met relevante afdelingen samenwerkt om maximale betrokkenheid en commitment te bewerkstelligen. Je voelt je op je gemak op alle niveaus binnen onze organisatie.

Nieuw Bergen, fulltime
Vacaturedetails


Klik hier voor meer vacatures in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!