Outlet Hudson's Bay en flagship The Sting in voormalig pand Saks Off 5th

Outlet Hudson's Bay en flagship The Sting in voormalig pand Saks Off 5th

Hudson’s Bay opent een outletwinkel in de Kalverpassage in Amsterdam, het pand waar tot voor kort Saks Off 5th zat. Ook modeketen The Sting trekt in de voormalige Kalvertoren. Dat meldt Het Parool.

Saks Off 5th opende in 2017 zijn deuren in Amsterdam. De nieuwe eigenaar van Hudson’s Bay, Galeria Kaufhof Karstadt, maakte in april bekend te stoppen met die winkelformule in Nederland. Hudson’s Bay heeft echter een huurcontract van vijftien jaar inclusief exploitatieverplichting met de Kalverpassage-eigenaar Kroonenberg Groep. Het openen van een outletwinkel van Hudson’s Bay moet de oplossing bieden.

Kroonenberg Groep heeft vertrouwen in de uitverkoopwinkel. “Ze doen dat al in de voormalige vestiging van Saks in Rotterdam en daar is iedereen best enthousiast over”, vertelt directeur Lesley Bamberger. 

Op de begane grond en in het souterrain van de Kalverpassage opent The Sting vanaf 1 september zijn deuren. De winkel beslaat 3300 vierkante meter. Dochtermerk Costes is al in de passage aan de Kalverstraat gevestigd.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!