Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Manager Merchandising Klussen bij bol.com
De Manager Merchandising Klussen is P&L verantwoordelijk voor de resultaten van een deel van de online bouwmarkt, waaronder verf en gereedschap. Hij/zij ontwikkelt de visie en strategie voor een onderscheidend merchandisingbeleid. Dit vertaalt zich in een realisatieplan dat miljoenen klanten helpt om precies die artikelen te vinden waar zij behoefte aan hebben.

Utrecht, fulltime
Vacaturedetails

Category manager bij Makro
De afdeling Offer Management bestaat uit drie productgroepen (Vers, Dry en Non-food), waaronder ieder 4 tot 9 verschillende solutions (een cluster van categorieën) vallen per productgroep. Als Category Manager houdt jij je bezig met een van deze drie productgroepen. Doelstellingen zijn sales, total income, P&L en alle bijbehorende resultaatgebieden om deze doelstellingen te bereiken, zoals assortiment, merchandising, promo, prijsstelling,  leveranciersbeheer & onderhandelingen.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Operations manager bij Smurfit Kappa
Als lid van het Managementteam ontwikkelt de Operations Manager een visie op en strategie voor optimalisatie en automatisering van de plant voor de komende jaren en zorgt dat deze wordt uitgevoerd. Daarbij zoekt hij/zij de hechte samenwerking met de salesorganisatie op, begrijpt de vraag van de klant goed en neemt een adviserende rol in.

Deventer, fulltime
Vacaturedetails


Klik hier voor meer vacatures in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!