Dungelmann Schoenen is failliet

Dungelmann Schoenen is door de rechtbank in Den Haag failliet verklaard. De website van de winkelketen is uit de lucht, maar de winkels blijven vooralsnog open. 

Als curator van Dungelmann is Rob van Seumeren aangesteld, van Van Iersel & Luchtman Advocaten. De schoenenwinkel heeft vijftien vestigingen in Nederland. In totaal werken er zo'n 180 medewerkers. Directeur Loes Lieste van de Velde staat sinds 2017 aan het roer van het bedrijf dat opgericht werd in 1900. Eind 2018 verhuisde het bedrijf zijn hoofdkantoor van Delfsgauw naar het centrum van Den Bosch.

In een interview met RetailTrends vorig jaar gaf Lieste van de Velde aan dat het bedrijf 'net als de hele retail te maken had gehad met een moeilijk halfjaar'. Maar augustus en september dat jaar lieten toch weer goede resultaten zien. "Ik blijf geloven in de combinatie van fysieke winkels en online", stelde zij toen.

 

Reacties 2


Theo Engelen sr 19 jul, 20:38

Zolang ook fabrikanten ook via hun internet merkschoenen verkopen ,dan zal de winkelier sluiten. Oud winkelier engelen sr zutphen.


Frank Bunnik 23 jul, 10:31

15 winkels en 180 mensen in dienst? Worden de schoenen in de winkels gemaakt?

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!