Dungelmann Schoenen is failliet

Dungelmann Schoenen is failliet

Dungelmann Schoenen is door de rechtbank in Den Haag failliet verklaard. De website van de winkelketen is uit de lucht, maar de winkels blijven vooralsnog open. 

Als curator van Dungelmann is Rob van Seumeren aangesteld, van Van Iersel & Luchtman Advocaten. De schoenenwinkel heeft vijftien vestigingen in Nederland. In totaal werken er zo'n 180 medewerkers. Directeur Loes Lieste van de Velde staat sinds 2017 aan het roer van het bedrijf dat opgericht werd in 1900. Eind 2018 verhuisde het bedrijf zijn hoofdkantoor van Delfsgauw naar het centrum van Den Bosch.

In een interview met RetailTrends vorig jaar gaf Lieste van de Velde aan dat het bedrijf 'net als de hele retail te maken had gehad met een moeilijk halfjaar'. Maar augustus en september dat jaar lieten toch weer goede resultaten zien. "Ik blijf geloven in de combinatie van fysieke winkels en online", stelde zij toen.

 

Reacties

Zolang ook fabrikanten ook via hun internet merkschoenen verkopen ,dan zal de winkelier sluiten. Oud winkelier engelen sr zutphen.

Geplaatst door Theo Engelen sr op 19 juli 2019 om 20:38

15 winkels en 180 mensen in dienst? Worden de schoenen in de winkels gemaakt?

Geplaatst door Frank Bunnik op 23 juli 2019 om 10:31

Laatste nieuws

RetailTrends