Alle restaurants kunnen nu toppositie kopen bij Thuisbezorgd.nl

Alle restaurants kunnen nu toppositie kopen bij Thuisbezorgd.nl

Bij Thuisbezorgd.nl kunnen voortaan alle restaurants een hogere plek op de ranglijst kopen, meldt De Telegraaf. Tot nu hadden slechts een paar restaurants die mogelijkheid.

"Het nieuwe systeem is eerlijker", zegt woordvoerder Joris Wilton van Takeaway.com, het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl tegen de krant. Voorheen konden slechts een paar bedrijven een toppositie voor een week kopen. Zo'n positie levert veel bestellingen op. Gevolg: koeriers moeten vaak veel verder rijden.

Straks kunnen restaurants realtime voor een beperkte tijd een hogere positie op de lijst kopen. Hoe hoger je wilt komen, hoe meer je moet betalen. "Het kost bijvoorbeeld drie cent per bestelling om een plek hoger uit te komen. En een dubbeltje voor een stijging van drie plekken", zegt Wilton.

Reacties

Smerige oplichters, ik heb zelf het nieuwe systeem van jullie bekeken en het is pure geldklopperij! In een stad met 100+ zaken waar jij een restaurant hebt op bijvoorbeeld de 40e plek, moet voor een plek in de top 10 al tussen de 1.50 en 5.50 euro per bestelling plaatsen (en handig als de bestelgrootte bijv. 12.00 euro is)! M.a.w. zijn de prijzen voor reclame bij thuisbezorgd veel te hoog en vallen momenteel evenhoog uit als de winstmarge van kleine zaken. Immers wordt al 13% comissie over de omzet gepakt en dan komen de reclamekosten bij die niet meer per week een X bedragJE kosten maar nu per bestelling gaan! Kortom smerige zakkenvullende oplichters die door dit graaigedrag hun eigen graf gaan graven op den duur !!!! Hoop dat jullie op de fles gaan viezerikken, georganiseerde maffia in een pak.

Geplaatst door Robert Maric op 23 juli 2019 om 16:22

Laatste nieuws

RetailTrends