Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Interim retailstrateeg bij Crossmarks
Tijdelijke versterking gezocht voor de strategie-afdeling in de vorm van een ervaren retailstrateeg (24-32 uur). Als Retailstrateeg adviseer en begeleid je klanten in het beantwoorden van uiteenlopende formulevraagstukken. Je baseert strategische keuzes op inzichten uit interne en externe onderzoeksgegevens, trends en ontwikkelingen en analyse. 

Den Bosch, freelance
Vacaturedetails

Global Innovation Program Manager bij Jacobs Douwe Egberts
De Global Innovation Program Manager is de drijvende kracht achter het JDE Innovation & Growth Portfolio en ondersteunt de business – categorieën en regio’s – op alle mogelijke manieren op weg naar succesvolle innovatie(s). Zij/hij weet precies wanneer innovaties op welke markt worden opgeleverd, en houdt nauwgezet bij of de planning on track is – en blijft. De Global Innovation Program Manager rapporteert direct aan de Innovation & Program Delivery Director, Babette Derksen.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Manager Merchandising Mode bol.com
De Manager Merchandising Mode is P&L verantwoordelijk voor de resultaten van de snelgroeiende fashion categorie op bol.com. Hij/zij richt zich op twee online winkels met individuele uitdagingen. De Tassen, Reisbagage & Modeaccessoires winkel is al behoorlijk volwassen, wat betekent dat daar de nadruk ligt op optimalisatie. De Been-, Ondermode & Schoenen winkel is relatief nieuw, groeit hard en komt met meer strategische groeivraagstukken.

Utrecht, fulltime
Vacaturedetails

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!