Gillette opent webshop in Duitsland

Gillette opent webshop in Duitsland

Procter & Gamble verkoopt in Duitsland sinds kort ook Gillette-producten rechtstreeks aan consumenten. Via de webshop op gillette.de kunnen allerlei scheersystemen en ook scheerschuim en -gels worden gekocht.

Net als in Nederland had Procter & Gamble in Duitsland al een scheermesjesabonnement. Consumenten kunnen dan kiezen of ze elke twee, drie, of vier maanden een setje mesjes thuis willen ontvangen.

Of Procter & Gamble ook in Nederland met een Gillette-webshop komt, is niet bekend. De woordvoerder was vrijdag niet bereikbaar. Countrymanager Hanneke Spruyt in Nederland zei in mei tegen RetailTrends dat Procter & Gamble experimenteert met direct-to-consumer-intitiatieven, maar dat retailers het belangrijkste blijven.

Reacties

Waarom zou iemand dit bij Gillette zelf bestellen? Ik denk niet dat ze in Nederland een dergelijke shop gaan openen of als ze dat wel doen zal dit weinig slagingskans hebben. Als ik namelijk de prijs vergelijk van deze Duitse shop komen ze niet eens in de buurt van concurrerende prijzen.

Een pak van 16 Gillette Fusion mesjes kost €49,99 of €3,12 per mesjes. Bij specialistische webshops betaal je in Nederland gemiddeld €2,00-€2,50 per mesje (https://scheervergelijker.nl/gillette-fusion-scheermesjes), minder als je de juiste aanbieding afwacht.

Geplaatst door Alexander Glas op 7 oktober 2019 om 14:24

Laatste nieuws

RetailTrends