Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Corporate Strategy Manager bij Aegon
De Corporate Strategy Manager zal bijdragen aan de ontwikkeling en implementatie van Aegons strategie en helpen duurzaamheid daarin te integreren. Hij of zij zal helpen bij het definiëren van de wereldwijde ambitie en doelstellingen van de onderneming om op lange termijn waarde te creëren voor al haar stakeholders. Ze zullen op groepsniveau projecten initiëren en aansturen, externe perspectieven inbrengen en bedrijven met specifieke strategie en expertise op het gebied van bedrijfsontwikkeling ondersteunen.

Den Haag, freelance
Vacaturedetails

Associate Director Strategic Partners bij ABN AMRO
De Associate Director Strategic Partnerships Corporate Banking krijgt de vrijheid en ruimte om high-impact partnerships op te zetten. Dit is een kans om de digitalisering en innovatie binnen ABN AMRO te versnellen en de verduurzaming van zowel de klein- als grootzakelijke klanten te faciliteren.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Business Development Manager bij Bugaboo
De Business Development Manager zal projecten met een hoge prioriteitsfactor op zich nemen om de groei van de onderneming te bevorderen. De reikwijdte is groot en over alle kanalen – van marktanalyse tot het optimaliseren van de productportfolio tot het ontwikkelen van nieuwe bedrijfsmodellen. De belangrijkste ingrediënten om in deze rol te slagen zijn een haarscherpe analytische geest, de vaardigheden om sterke business cases te creëren en te presenteren en het vermogen om projecten te prioriteren.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends