Op=Op-koper zit achter doorstart Dungelmann

Op=Op-koper zit achter doorstart Dungelmann

Investeerder Martijn Rozenboom is de nieuwe eigenaar van schoenenketen Dungelmann. Dat melden bronnen uit de markt aan RetailNews en is inmiddels bevestigd door Dungelmann.

Rozenboom was vaker betrokken bij het doorstarten van winkelketens. Zo nam hij na het faillissement van Macintosch drie jaar terug de formules Invito en Pro over, waarvan hij de eerstgenoemde later weer doorverkocht. Vorig jaar nam hij Supertrash over, dat hij later eveneens doorverkocht. Begin dit jaar kocht hij Op=Op Voordeelshop, maar zag hij toch geen mogelijkheden voor een doorstart en sloten de winkels hun deuren.

Vorige week werd bekendgemaakt dat een investeerder Dungelmann had overgenomen, maar werd geen naam genoemd. De schoenenketen heeft tien winkels in Nederland, die na het faillissement begin deze maand allemaal geopend bleven. Het management bekijkt samen met de nieuwe eigenaar op welke manier de formule wordt voortgezet. Zowel Rozenboom als curator Rob van Seumeren waren maandagochtend niet bereikbaar. 
 

Reacties

Veel succes met deze man, we zullen het zien wat er van terecht komt.

Geplaatst door Jan de Reus op 26 augustus 2019 om 10:24

Personeel van Dungelman maak je a.u.b. geen illusies en zoek alvast een andere baan. Zij zijn alleen geinteresseerd in de voorraad en het vastgoed niet in een doorstart. Ze dumpen de voorraad en verkopen later de merkrechten aan derden. Van doorstart zal geen sprake zijn. Referenties van Rozenboom o.a. : Mc Gregor, Gaastra, SuperTrash, Op=Op voordeelshop.

Geplaatst door Robin van Olphen op 26 augustus 2019 om 11:38

Dít belooft de curator een optimale opbrengst, maar van een doorstart is geen sprake! Of een serieuze retailer ziet er wat in, nadat hij/zij het voor prikje kan kopen!

Geplaatst door Reinder Koornstra op 26 augustus 2019 om 11:44

wat een haat lees ik hier. Punt blijft dat rozenboom pas in beeld komt nadat de huidige eigenaren net als bij de andere winkelketens er een potje van maken.. is t strafbaar wat hij doet.. nope.. dit is zijn manier van geld verdienen.. t is wat het is.

Geplaatst door vincent kees op 27 augustus 2019 om 12:32

Meneer of mevrouw ben niet laf en dom en Koos werkeloos jullie hebben het helemaal perfect beschreven en alles klopt. De mensen die reageren proberen hun hagje te redden en zich schoon te praten. Maar dat lukt jullie nooit!
Jullie weten als geen ander, de waarheid is hard.

Geplaatst door We Were Shoes op 27 augustus 2019 om 23:04

Het personeel mocht niet met de pers praten maar toch ..............
Alles klopt wat er staat tot in detail
Geen woord gelogen

Geplaatst door Al Bundy op 27 augustus 2019 om 23:17

Laatste nieuws

RetailTrends