Gesprekken over doorstart Dungelmann in volle gang

Gesprekken over doorstart Dungelmann in volle gang

De curator is met enkele partijen in gesprek over een doorstart van de schoenenwinkels van Dungelmann. Er hadden zich dertig geïnteresseerden gemeld, van wie tien een bod hebben uitgebracht.

Daar is een selectie uit gemaakt, meldt curator Rob van Seumeren. De partijen hebben allemaal aangegeven dat ze alle elf winkels van Dungelmann en het filiaal van Hermans in Utrecht willen overnemen. Hoe groot de kans is dat het lukt, durft Van Seumeren niet te zeggen. "Maar het zijn serieuze partijen."

De curator hoopt dat er volgende week duidelijkheid komt. "En dan het liefst medio volgende week in plaats van eind volgende week." Op de winkel in Hilversum na zijn alle winkels voorlopig open. Via de webwinkel kan niets worden gekocht. 

Dungelmann bestaat sinds 1900. Geert van de Velde nam het bedrijf in de jaren negentig over van de derde generatie. Toen hij in 2017 plotseling overleed, zette zijn dochter Loes het bedrijf voort. Nadat er enkele reorganisaties waren doorgevoerd, werd Dungelmann in juli dit jaar failliet verklaard.

 

Reacties 1


Zangeres Zonder naam 19 aug, 11:53

Alles is bewust in gang gezet, van winkel naar outlet en daarna failliet is sowieso met 5 winkels gebeurd in het verleden. Uit betrouwbare bronnen was vorige jaar al bekend dat ze de boel gingen laten klappen. Vervolgens dit jaar een aantal grote winkels voorzien van nieuwe puien en grote verbouwingen welke nooit betaald zijn en vervolgens laten klappen. Het personeel aan het lijntje gehouden en de rayonleiders laten vertellen dat de nieuwe collectie er aan zou komen en dan een Outlet maken, super triest Daarna een beetje theatraal janken op een bijeenkomst tegenover je personeel, zo zijn ze du bij de familie van de Velde. Geweten loze personen die alles van te voren bedacht hebben.
Hoop dat ze nooit meer ergens aan de bak komen en dat ze het financieel net zo slecht krijgen als de 150 man personeel.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!