Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoor.

Programma Manager Customer Service bij bol.com
De Programma Manager Customer Service ontwikkelt samen met het Customer Service MT een slim en schaalbaar businessmodel waarin bol.com ook als platform de regie behoudt op de kwaliteit van haar klantenservice. Waar klanten én partners van profiteren. In de eerste maanden brengt hij/zij de resources, markt, behoeftes en wensen van klanten en partners in kaart. Op basis daarvan ontwikkelt de Programma Manager een strategie en bepaalt welke transformatie er nodig is om de nieuwe processen en modellen te integreren in de business.

Utrecht, fulltime
Vacaturedetails

Supply Chain Manager bij Superunie
Wij zijn op zoek naar een Supply Chain Manager die strategie-bepalend is, de interactie op zoekt met onze leden en samen met zijn/haar impact maakt door eigen initiatieven om te zetten in sustainable oplossingen.

Beesd, fulltime
Vacaturedetails

Internationale Trade Marketeer bij Coram
Met het oog op verdere internationale expansie zijn wij voor de Business Unit Coram-DIY op zoek naar een ervaren en gedreven Trade Marketingtalent. Als Trade Marketeer ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van categoryplannen, productintroducties en promotionele activiteiten voor de grote retailketens in Europa. Je vertaalt de commerciële strategie in concrete activiteiten, die ons marktaandeel vergroten en onze merken versterken.

Utrecht, fulltime
Vacaturedetails


Klik hier voor meer vacatures in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends