Het onlineplatform TopVintage opent aankomend weekend zijn eerste fysieke winkel in Kerkrade. De winkel komt naast het kantoorpand van TopVintage op de Wiebachstraat. 

De winkel gaat op 6 september open. Met de winkel wil TopVintage, een retrowebshop in dameskleding, de klant een mogelijkheid bieden om de kleding ook fysiek te passen. Het design van de winkel is passend bij de retrolook van het platform en is ontworpen in samenwerking met kunstenaar Frank van den Broek. 

"Het is vrij uniek in deze tijd om als webwinkel een boetiek te openen", stelt Angelique van den Born, eigenaar van TopVintage. "Steeds meer winkels verdwijnen en gaan online verder. Wij kiezen juist voor deze strategie omdat de boetiek een aanvulling is op onze webwinkel." Het openen van een boetiek was daarom volgens haar een logische vervolgstap.

Het Nederlandse TopVintage bestaat elf jaar. Het bedrijf verkoopt kleding van meer dan tweehonderd merken, waaronder King Louie, Collectif Clothing en Vintage Diva. De webwinkel is actief in heel Europa.