PuurBezorgd hoopt volgend jaar te leveren in heel Nederland

PuurBezorgd hoopt volgend jaar te leveren in heel Nederland

Startup PuurBezorgd wil volgend jaar heel Nederland van zijn verpakkingsvrije boodschappen voorzien. Het bedrijf onderzoekt of het de bestellingen van zijn klanten met de reguliere pakketdienst kan bezorgen. Dat laat medeoprichter Martijn Bijmolt weten in een interview met RetailTrends.

Het Rotterdamse bedrijf bezorgde zijn producten in weckpotten in eerste instantie alleen in de regio Rotterdam. Maar omdat de vraag van buitenaf toenam - er kwamen onder meer aanvragen binnen uit Delfzijl en Vlagtwedde - is de startup ook bezorging buiten Rotterdam gaan onderzoeken. Eerst met DHL (voor de grotere afstanden) en Fietskoerier (voor in de steden). Nu gaat het ook de reguliere pakketdienst onderzoeken. Volgend jaar wil het zijn producten leveren in heel Nederland, 'zodat ook Delfzijl de houdbare producten kan bestellen'.

Vooralsnog levert PuurBezorgd alleen houdbare producten. In de regio Rotterdam hoopt het binnenkort ook een start te maken met verse producten als groente en fruit. "Je moet goed letten op de voedselveiligheid, en dat is met houdbare producten makkelijker", vertelt Bijmolt. 

PuurBezorgd bestaat sinds februari dit jaar en is opgericht door Martijn Bijmolt en Joeri Schoemaker. Met deze verpakkingsvrije onlinesupermarkt willen Bijmolt en Schoemaker het aantrekkelijker maken voor de consument om duurzamer te leven. Lees het complete interview met PuurBezorgd hier.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends