Ceo Otto Group in raad van bestuur C&A AG

Ceo Otto Group in raad van bestuur C&A AG

C&A AG, het moederbedrijf van C&A Europe, Brazilië, Mexico en China, heeft twee nieuwe bestuursleden aan de raad van bestuur toegevoegd. Allan Leighton vervangt Martijn Brenninkmeijer in de rol van voorzitter. Daarnaast treedt Alexander Birken toe tot de raad van bestuur.

Beide mannen hebben veel retailervaring. Leigthon is momenteel voorzitter van de Co-op Group. Daarvoor vervulde hij verschillende bestuursfuncties bij onder meer Walmart Europa, Selfridges en Pandora AS. Birken is actief als ceo van Otto Group en was daarvoor werkzaam als coo van Spiegel, een Amerikaans marketing- en catalogusbedrijf.

De nieuwe bestuursleden gaan zich bezighouden met de wereldwijde bedrijfsstrategie. Met de toevoeging kan C&A AG de volgende stap zetten in het versnellen van de transformatie op het gebied van duurzaamheid, laat het bedrijf weten.

Reacties

Laatste nieuws

Lees hier 15 toekomstverkenningen in retail

In een compleet vernieuwd jubileummagazine van RetailTrends vind je maar liefst vijftien toekomstverkenningen in de retail. Hoe ziet de supermarkt eruit in 2050? Hoe ver zijn we op het gebied van duurzaamheid en innovatie? Kennen we de consument van de toekomst eigenlijk? Lees het in RetailTrends.

RetailTrends