Nieuwe financieel directeur Intertoys is oude bekende

Nieuwe financieel directeur Intertoys is oude bekende

Intertoys, dat is overgenomen door Mirage Holdings (de nieuwe naam van Blokker Holding), heeft een nieuwe financieel directeur. Jan Nap volgt bij de speelgoedketen Peter Franzen op, die de functie slechts drie maanden vervulde. 

Nap was van januari 2006 tot september 2016 ook al cfo bij Intertoys. Daarna was hij financieel directeur bij Blokker België en divestment director bij Blokker Holding/Mirage.

Intertoys werd eind 2017 door de Britse investeringsmaatschappij Alteri overgenomen van Blokker Holding. Begin dit jaar ging de speelgoedketen failliet en maakte in maart met de helft van het aantal winkels een doorstart onder de Portugese investeringsmaatschappij Green Swan. Michiel Witteveen maakte zaterdag bekend dat hij met Mirage Holdings de speelgoedketen terugkoopt. Tegen het FD zei hij dat Intertoys weer dreigde om te vallen. Intertoys heeft 127 eigen winkels en tachtig franchisefilialen.

Reacties

Boeven zijn het...klopt niks van...eerst verkopen...duur personeel buiten gooien...en dan weer.terug kopen...boeven

Geplaatst door Marc Boesten op 11 september 2019 om 19:09

Zo zwart/wit is het niet.
Witteveen heeft Blokker holding overgenomen nadat Intertoys al niet meer onder de Holding viel.
Zelfs na het faillissement van Intertoys waren daar nog niet de middelen voor.
Nu komt Witteveen gelukkig op het juiste moment.
En laten we met z'n allen positief blijven en af en toe nog eens gezellig naar de winkeltjes gaan en een terrasje pakken... Of denk straks ook eens aan Intertoys als je online gaat shoppen.
Want Intertoys heeft ook een hele leuke en overzichtelijke webshop.
Maar heb nog even geduld. We zijn druk met nieuwe spullen inkopen.... Het najaar gaan wij het goedmaken met de consument(jes)

Geplaatst door Marissa van Geffen op 11 september 2019 om 23:59

Laatste nieuws

RetailTrends